Now Reading
Solid servering

Solid servering

Ellos har bare et begrenset utvalg av de indiske chapatitallerkenene, men hvis du er rask… Disse er rundt 70 år gamle, håndlaget, og blir brukt til å kna og servere tradisjonelt chapatibrød i. Kr 849.
Større fjøl enn dette har du vel knapt sett. Men flott er den, skjærefjølen Gavin i akasietre fra Jotex. Den måler 96x35 cm, og kan til og med fungere som et lite bord med passende understell. Kr 899.
Skjærebrett av akasietre med dype riller og jutebånd for oppheng, —40x20, kr 349 fra Jotex.
Artesano Original, brett i akasietre fra Villeroy & Boch. Det har utskåret plass til f.eks oliven? Kr 539 hos Tilbords.no 51x25 cm.
Hvis du ikke vil ha «kjedelig» tre… Kan du kjøpe en pakke med tre trebrett fra Panduro i tre ulike størrelser – og dekorere dem selv. Kle dem med kontaktplast, legg på mosaikk, støp betong, sett bordbein på… Bare å la kreativiteten flomme. Kr 199.
Noyer serveringsbrett eller skjærefjøl, lekkert uansett. I amerikansk valnøtt, fås også med saftrille. Kr 950 hos Illums Bolighus.
Skjærebrett i oliventre som er utrolig slitesterkt. Det er fra Made by Mama, og er produsert i Italia. Medium brett kr 990 hos Illums bolighus.
Rundt og lekkert trebrett i mørkt mangotre. Diameter 34,5 cm. Nyhet fra H&M Home til kr 249.
Skjærefjøl 60x21cm. Kr 299 fra Kid.
View Comments (0)

Leave a Reply

© 2019 HYTTEMAGASINET. ALLE RETTIGHETER RESERVERES.
Scroll To Top